nk_rijeka_vibrobeton_4

Stadion Rujevica

Stadion / Rujevica

Trening kamp je infrastrukturni kompleks sastavljen od više nogometnih igrališta, koji ima za cilj zadovoljiti razinu zahtjeva profesionalnog sporta i visokih kriterija podloga i uvjeta za trenažne procese kao preduvjet za ostvarivanje zacrtanih planova za budućnost mladih generacija Škole nogometa i seniorske momčadi.

Više nogometnih igrališta po uzoru na velike europske i svjetske klubove koja će omogućiti

  • optimalne uvjete za trening svih uzrasta HNK Rijeka
  • stvaranje budućih vrhunskih prvotimaca HNK Rijeke
ps_porec_1

Pretovarna stanica Košambra

Pretovarna stanica / Košambra

Izgradnja pretovarne stanice na porečkom odlagalištu otpada Košambra, u punom je zamahu i napreduje prema planu, doznajemo iz gradskog komunalnog poduzeća Usluga. Pretovarna stanica osmišljena je kao građevinski sklop u dvije razine, čiju cjelinu čini prilazna rampa, plato na stupovima i dvije hale. Cijela konfiguracija terena dobila je svoj konačni izgled, te su već formirane prometne površine i ceste sa rubnjacima.

U idućih nekoliko dana asfaltirat će se prometne površine i prilazna rampa. Na samom ulazu, u tijeku su radovi na pripremi kontrolnog punkta u čijem je produžetku, trupu prometnice, postavljena konstrukcija mosne vage pomoću koje će se vagati otpad koji ulazi i izlazi iz pretovarne stanice. Uz samu vagu nalazi se zgrada za zaposlene, kontejnerskog tipa, koja će sadržavati svu potrebnu opremu za praćenje i nadzor rada pretovarne stanice, kao i uredski prostor. Na platou su postavljeni su usipni koševi i čelična konstrukcija zatvorenog tipa radi zaštite od vode i vjetra. Obloga čelične konstrukcije koja će zatvoriti prostor postavljati će se kroz nekoliko dana, kada će pretovarna stanica dobiti svoj konačni izgled. Kako se radovi na građevini bliže završnoj fazi, tako se započelo i sa zazelenjivanjem okoliša.

Za izvođača radova na ovoj građevini koja će imati bitnu ulogu za regionalno zbrinjavanje i obradu otpada odabrana je, sukladno odredbama ZJN, zajednica ponuditelja koju predstavlja građevinska tvrtka GP Krk d.d. s kojom je sklopljen Ugovor o izvođenju radova. Ukupna ugovorena vrijednost radova iznosi 6.797.650 kuna bez PDV-a. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost financira 80 posto investicije odnosno 5.506.120 kuna bez PDV-a, dok preostalih 20 posto financira Usluga Poreč d.o.o. izvor: www.porec.hr

ps_umag_2

Pretovarna stanica Umag

Pretovarna stanica / Umag

U Umagu su u srijedu, 9. srpnja o.g. ministar zaštite okoliša i prirode, Mihael Zmajlović, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Sven Mȕller zajedno s gradonačelnikom Grada Umaga, Vilijem Bassaneseom, otvorili radove na izgradnji pretovarne stanice „Donji Picudo“. Radi se o investiciji od preko 13 milijuna kuna od kojih je 80% dobiveno od bespovratnih sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti. Preostali dio iznosa investicije od 20%, odnosno 2.624.397 KN, snosi komunalno poduzeće „6.Maj“ d.o.o. Umag.

Izgradnjom pretovarne stanice uvodi se potpuno novi sustav procesa prikupljanja i gospodarenja otpadom što će biti od iznimnog značaja za zaštitu okoliša kao i dugotrajnoj skrbi o zdravlju naših sugrađana. izvor: www.umag.hr

konzum_omisalj_vibrobeton_1

Konzum Omišalj

Šuplje ploče / Konzum Omišalj

Konzum: “Biti najbolji trgovački lanac u regiji koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – kupcima prvi izbor pri kupnji, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba naših kupaca.” izvor: www.konzum.hr

vibrobeton_ikea_zagreb_2

Ikea Zagreb

Šuplje ploče / Ikea Zagreb

Osnovno je financijsko načelo IKEA Grupe rast s pomoću vlastitih resursa. Zapravo, mi zaradimo svoj novac prije nego što ga potrošimo. To nam omogućuje dugoročna ulaganja za budućnost.
IKEA vizija osnova je našeg rasta. Želimo da robna kuća IKEA bude dostupna što većem broju ljudi kako bi si mogli stvoriti bolji život kod kuće. Većinu zarade ponovno ulažemo u svoje postojeće i nove robne kuće IKEA, ali i u razvoj proizvoda, održiva rješenja i neprestano snižavanje cijena za naše kupce.
kukuljanovo_vulkal_vibrobeton_2

Jadran Impex

Šuplje Ploče / Jadran Impex

Tvrtka Jadran – impex d.o.o. iz Kastva osnovana je 1992. godine. Glavna djelatnost je trgovina građevnim materijalom, alatom i zaštitnom opremom, vratima i podnim oblogama, te keramičkim pločicama i sanitarijama.

Kao stabilni privredni subjekt, tvrtka je dobro pozicionirana na tržištu, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu, te uživa veliki ugled kod poslovnih partnera.

Jadran – impex je prepoznat kao iznimno pouzdan i stručan partner u gradnji najmodernijih objekata u kojima se primjenjuju tehnološki napredna i energetski učinkovita rješenja i materijali s posebnim naglaskom na izolacije, podne obloge, keramičke pločice i sanitarnu opremu.

trgovina_krk_malinska_vibrobeton

Trgovina Krk

Šuplje ploče / Trgovina Krk / Omišalj

NTrgovina Krk d.d. pravni je slijednik poljoprivredne zadruge Malinska osnovane 22. studenog 1945 godine i kotarskog trgovačkog poduzeća Krk osnovanog 17. travnja 1947. godine. Nakon više oblika transformacija, dioničko društvo postaje 1992. godine pretvorbom i privatizacijom društvenog vlasništva. Danas broji 58 dioničara i pripada koncernu Čakovečki mlinovi d.d.. Trgovina Krk d.d. najveći je maloprodajni lanac na otoku Krku, najvećem Jadranskom otoku, stoljetne turističke tradicije koji nosi laskavu titulu “Zlatni otok”.
Djelatnost: Pretežna djelatnost je maloprodaja i veleprodaja prehrambene robe i kućnih potrepština a obavlja i djelatnost maloprodaje i veleprodaje građevinskog materijala i željezarije, maloprodaje tekstila a na vlastitoj benzinskoj postaji u Malinskoj prodaje i naftne derivate. Svi su marketi modernizirani i svojom veličinom, asortimanom i lokacijom prilagođeni potrebama domicilnog stanovništva i turistima. Raspolaže sa vlastitim voznim parkom.

ABS1

ABS Pićan

Šuplje ploče / ABS Pićan

Vizija naše tvrtke je biti moderna, fleksibilna i stabilna organizacija koja kvalitetom svojih proizvoda, profesionalnim pristupom djelatnika te zadovoljstvom naših klijenata teži k vodećoj poziciji na području proizvodnje pvc i alu stolarije u regiji.
Kontinuiranim razvojem, usvajanjem novih tehnologija te neprekidnom edukacijom sadašnjih i budućih djelatnika želimo poboljšati kvalitetu proizvoda i usluga na dobrobit djelatnika, ali i kupaca koji iskazuju svoje zadovoljstvo kupnjom naših proizvoda. Za naše kupce mi smo pouzdan i siguran partner koji primjenjuje najviše standarde poslovanja i koji garantira visoku kvalitetu usluge.

duga_mall_Crikvenica_konzum_1

Duga Mall Crikvenica

Šuplje ploče / Duga Mall Crikvenica Konzum

Duga Mall je najveći trgovački centar od Rijeke do Zadra. Nema sumnje da je Crikvenici trebao veći trgovački centar izvan centra i da će oslabiti pritisak na središte Crikvenice, u koje se moralo dolaziti zbog kupovine. Otvorenje Duga Malla smanjit će prometne gužve u centru, no u perspektivi će biti potrebno riješiti zapadni ulaz u Crikvenicu.