Kriza koja je zahvatila sve segmente gospodarstva, a naročito građevinarstvo tjera nas da pronalazimo nove načine za racionalizaciju gradnje. Tako i VIBROBETON d.o.o. uprkos ozbiljnim poteškoćama na tržištu izlazak iz krize vidi u novim tehnologijama i proizvodima koje Vam na ovaj način predstavljamo.

Šuplja međuetažna ploča ( PPV - prednapeta ploča Vibrobeton ) je proizvod u širokoj upotrebi na tržištu razvijenih europskih zemalja. Kod nas nije toliko zastupljen, ali je u zadnjih godinu dana primjetan trend velikog povećanja potražnje za tim proizvodom. Shodno zahtjevima na tržištu odlučili smo povećati proizvodne kapacitete u našim pogonima u Jastrebarskom i Vinkovcima, te dodatno proširiti paletu proizvoda. Nova paleta proizvoda prilagođena je potrebama za međuetažnim pločama u stanogradnji PPV i tzv. omnia ploče. Na taj način smo obuhvatili proizvodnju PPV ploča u svim segmentima gradnje (stambena, industrijska, skladišna, trgovačka ).

Nabrojati ćemo samo neke od prednosti gradnje sa PPV pločama:

  • manja vlastita težina u odnosu na komparativna rješenja
  • povećana vatro otpornost
  • povećana zvučna izolacija
  • velika prilagodljivost i iskoristivost tunela za instalacije
  • rasponi do 18 m i nosivost do 20,0 kN/ m2
  • izrazita racionalnost u brzini gradnje sa uštedama cca 30 %

projekti_pozadina_vibrobeton

Betonske konstrukcije

Proizvodnja armirno betonske konstrukcije kapaciteta oko 80.000 m2 gotovih konstrukcija godišnje (hale, skladišta, pogoni, itd.)

Željeznički pragovi

proizvodnja armirano - betonskih željezničkih pragova nazivnog kapaciteta oko 300.000 komada godišnje

Betonska galanterija

Proizvodnja betonske galanterije većih i manjih serija (vinogradarski stupovi, cijevi 1 m, cijevi 2 m s brtvom, rubnjci, opločnjaci u više raznih oblika i boja, betonski blokovi, kanalice ,rigoli itd.)

Logistika i održavanje

 Logistika koja vrši usluge transporta, građevinske mehanizacije, održavanje u elektro, bravarskim i mehaničarskim radionicama